Wilt u prei bestellen? Bel +31(0)627050202

header bedrijf vd Elzen

Van den Elzen Groentenverwerking is een modern bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de teelt, verwerking en het verpakken van prei. Met ruim 25 jaar ervaring is Van den Elzen Groentenverwerking uw ideale partner in prei.

De prei wordt gespreid over het seizoen geplant en geoogst. Dit maakt het mogelijk om jaarrond prei te leveren uit eigen teelt en vers van het land. Onze klanten kunnen van ons een totaalconcept verwachten. Zo verzorgen wij ook fust, verpakking en etikettering voor onze klanten. Juist deze toegevoegde waarde maakt ons bedrijf een goede partner!

Ons bedrijf is gelegen aan de rand van het Brabantse Uden. De percelen liggen in een straal van ongeveer 15 km rondom het bedrijf. Het laden en lossen van uw vrachtwagens gaat gemakkelijk en snel aan de twee laaddocs. Daarnaast is er een goede verbinding met de nabij gelegen A50.

Het is voor ons belangrijk om met de klant mee te denken en flexibel in te springen op uw wensen. Voorbeelden zijn: promotieacties, andere verpakkingen of afwijkende sorteringen. Kortom, bij Van den Elzen Groentenverwerking is alles bespreekbaar en zij denken graag met u mee.

Contact

Van den Elzen
Duifhuizerweg 21
5406 TB Uden

+31(0)413-782 999 
+31(0)413-366 745

 

preicontactpreihartpreinieuwspreizoek